gerhardt kellermann_bulthaup 2013_featured

BULTHAUP – NICHE

in collaboration with the Bulthaup Design-Team and Engineers.
Installation by Florian Böhm & Annahita Kamali at Via Durini at Bulthaup Showroom Via Durini, Milan.

“bulthaup answers the call for a space we can enjoy with all five senses: sight, taste, touch, smell and hearing. For the 21st-century kitchen, this means flexibility and adapting to meet individual requirements. A landscape created from bulthaup b3 elements shows what this might look like. The installation plays with a range of materials, heights, and finishes that shape how we work when cooking. It shifts perspectives and opens the mind to a broader conception of the kitchen. And if we are willing to try something new, it invites us to explore this new terrain.”

Text by bulthaup.
More information can be found here.